Siperian näyttämö

Hämeenpuisto 28 D

33200 Tampere

katso kartalta

Teatteri Siperian toimisto ja näyttämö sijaitsevat Työväentalon ja Tampereen Työväen Teatterin "kainalossa" Tampereen keskustassa, Hämeenpuisto 28 D, 4. krs.

Eli Työväenteatterin lipunmyynnistä 50 metriä kohti Työväentaloa D-rappuun ja isolla tavarahissillä neljänteen kerrokseen (ks. kuva alla).

Teatterin tilat ovat esteettömät; esitystilaan, eli rakennuksen neljänteen kerrokseen pääsee tilavalla hissillä, aulatiloista löytyy inva-WC ja 60-paikkaiseen teatterisaliin saadaan tarvittaessa mahtumaan jopa 6-7 pyörätuolia.

HUOM! Myöhästyneitä ei oteta esitykseen sisään, sillä kulku teatterisaliin on näyttämön kautta. Ole siis paikalla hyvissä ajoin!


Teatteri Siperian tilaa on mahdollista vuokrata mm. juhlia tai kulttuuriesityksiä varten.

Tiedustelut:

Venla Moisala

venla(at)teatterisiperia.net

050 514 6800


Saapuminen Teatteri Siperialle

Tampereen keskusta, Hämeenpuisto 28 D, 4. krs., 33200 Tampere

Hissi

Käynti 4. kerrokseen käy vaivattomasti tilavalla tavarahissillä.

Bussilla

Hämeenkadulta on teatterille matkaa noin 50 metriä. Useimmat Tampereen kaupungin läpi kulkevat liikennelaitoksen bussit ajavat Hämeenkatua pitkin. Jää bussista ennen Hämeenpuistoa tai heti sen jälkeen, niin olet jo lähellä.

Tampereen Kaupungin liikennelaitos:

Repa reittiopas / Kaukoliikenteen bussiaikataulut

Autolla

Keskustan liikenteen voi välttää pysyttelemällä kaupungin ohi kulkevilla pääteillä. Helsingistä tullessa voi seurata Tampereen valtatietä Ratinan stadionin ohitse ja siitä edelleen Hämeenpuistoon. Teatteri Siperia jää silloin Hämeenpuiston vasemmalle puolelle. Käänny Teatteri Siperiaa ennen olevasta risteyksestä vasemmalle, niin pääset teatterikortteliin.

Vaasasta tai Jyväskylästä päin tullessa kannattaa seurata Paasikivi-Kekkosen-tietä (tie nro 12) ja kääntyä Särkänniemen jälkeen oikealle, Hämeenpuistoon vievälle tielle.

Pysäköinti

Auton voi parkkeerata Hämeenpuiston Cumuluksen parkkitaloon (Tampereen Pysäköintitalo Oy, Hämeenpuisto 47-49, avoinna 24 h vuorokaudessa). Parkkilipukkeen voit ostaa normaaliin tapaan pysäköintitalosta.

Paikoitustilaa löytyy jonkin verran myös talon ympäristöstä. Lähimmät pysäköintipaikat ovat Hämeenpuistossa. Satamakadun varrella on myös 4 invapysäköintipaikkaa.

Tampereen aluetaksi

Taksitolppia keskustan alueelta on muun muassa rautatieasemalla, linja-autoasemalla, Keskustorilla, Pyynikintorilla ja Sokos Hotel Ilveksen edessä. Teatteri Siperiaa lähimmät taksitolpat ovat Pyynikintorilla ja Keskustorilla.

Taksin tilaus
Paikallisverkosta 10041 (0,74 eur / puh + ppm)
Gsm ja muualta 01004131 (1,07 eur / puh + pvm/mpm)
Autobooking 10042 (0,66 eur / puh + ppm)
Tekstiviesti 16442 (1,20 eur / viesti)
Tampereen aluetaksin kotisivut

Junalla Tampereelle
Rautatieasemalta tullessa Teatteri Siperia löytyy helposti vaikka kävellen pitkin pääkatua Hämeenkatua. Teatteri Siperia on Hämeenkadun päässä, korttelin verran vasemmalle Hämeenpuistoon.

Tietoa Tampereesta matkailijalle
Go Tampere -matkailusivut