Liput

OSTA:

Esitystemme lippuja voi ostaa suoraan Lippupisteen kautta. Lippupisteen myyntipisteitä on laajasti ympäri Suomea ja liput voi halutessaan lunastaa myös R-kioskilta. Lippupisteen kautta lippuja lunastaessa on hyvä ottaa huomioon hintoihin lisättävä palvelumaksu 1,50 € - 2,50 euroa. Teatteri Siperian omassa lipunmyynnissä palvelumaksua ei lisätä.

Teatteri Siperian oma lipunmyynti on auki aina 1 tunti ennen Teatteri Siperian oman esityksen alkua. Maksuvälineenä käy sekä käteinen että maksukortti.

HUOM! Myöhästyneitä ei oteta sisään, sillä kulku teatterisaliin on näyttämön kautta. Ole siis paikalla hyvissä ajoin!


Lipunmyyntiä, ennakkovarauksia ja lippujen lunastamista yms. koskevat tiedustelut:

p. 050 514 6800 / liput(at)teatterisiperia.net

Lipunmyynti:

  • Teatteri Siperian lipunmyynti

Aina 1 h ennen esityksen alkua esitystilan lipunmyynnissä. Käteinen ja kortti.

Huom! Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin, mutta liput voidaan vaihtaa toiseen esitykseen mikäli tilaa löytyy (vaihtomaksu 10 €). Vaihdot vain Teatteri Siperian kautta liput(at)teatterisiperia.net.


Hinnat:

DIE HARD TAMPERE

Peruslippu 24 € (Lippupisteellä 26,50 €)

Alennuslippu 14 € (Työttömät, eläkeläiset, varusmiehet / Lippupisteellä 16,50 €)

Opiskelija-/nuorisolippu 10 € (Opiskelijat, kaikki alle 25-vuotiaat / Lippupisteellä 11,50 €)

Liput Kulttuurimyymälä Aplodin sekä Lippupisteen nettimyynnin tai myymälöiden kautta tai tuntia ennen esityksen alkua ovelta käteisellä tai korttimaksulla - niin kauan kuin paikkoja riittää.
Ryhmäliput 18 € alkaen väh. 10 hengen ryhmille (vain Teatteri Siperian oman lipunmyynnin kautta ks. alla).


SIINÄ NÄKIJÄ MISSÄ TEKIJÄ

Peruslippu 34 € (sis. Lippupisteen pvm)

Alennuslippu 24 € (sis. Lippupisteen pvm)

Liput Kulttuurimyymälä Aplodin sekä Lippupisteen nettimyynnin tai myymälöiden kautta tai tuntia ennen esityksen alkua ovelta käteisellä tai korttimaksulla - niin kauan kuin paikkoja riittää.

Ennakkovaraukset:

  • Lippupisteestä
puh. 0600 900 900 (avoinna 7-22, puhelun hinta 1,98e/min+pvm)


Ryhmäliput:

(Ei koske esitystä Siinä näkijä missä tekijä)

Ryhmäalennuksen saa jo 10 hengen pienryhmät. Ryhmälippu maksaa vain 18 euroa, peruslipun ollessa 24 euroa. Ryhmälippujen varaukset ainoastaan Teatteri Siperian oman lipunmyynnin kautta, liput(at)teatterisiperia.net tai 050 514 6800.

Ryhmän koko (väh. 10 hlö) vahvistetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä, ja varaus erääntyy maksettavaksi viimeistään viikko ennen esityksen alkua. Maksetut liput lähetetään pronttilippuina sähköpostitse. Myös perinteinen postitus on mahdollista, siitä peritään erikseen 5 euron lähetysmaksu.

Koululais-/opiskelijaryhmien ollessa kyseessä opettajan/ryhmänvetäjän lippu on aina ilmainen. Myös muille (vähintään 20 hengen ryhmille) ryhmänvetäjän lippu on ilmainen.

Järjestämme myös mielellämme aikataulujen puitteissa keskustelutilaisuuksia ryhmille esitysten yhteyteen. Keskustelutilaisuuksissa (n.15-30min) yleisöllä on mahdollisuus keskustella esityksen työryhmän kanssa esityksen teemoista, sen nostattamista ajatuksista sekä siitä, miten esitys on valmistettu. Keskustelutilaisuudet on otettu todella lämpimästi vastaan ja niissä on usein syntynyt myös uusia oivalluksia niin katsojille kuin esiintyjillekin.

Huom! Sähköpostivaraukset tulevat Teatteri Siperian toimistolle, joten otathan huomioon, että mikäli toimistolla on kiirettä, emme välttämättä heti ehdi vastaamaan varausviesteihin. Varaukset tulevat kuitenkin perille, ja ne käsitellään aina mahdollisimman ripeästi. Liitä aina varaukseesi mukaan puhelinnumerosi ja postinumerosi, sillä lipunmyyntiohjelma kysyy niitä automaattisesti.