Työelämäteatterin kokonaisuus

Työhyvinvoinnin ohjelmalliset koulutus- ja esityspaketit työpaikkasi tilaisuuksiin!

Kuva: Harri Hinkka

Teatteri Siperia on useiden vuosien ajan tuottanut työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen ja ilmaisutaitoihin liittyviä 60-120 minuutin mittaisia esitys- ja koulutuskokonaisuuksia.

Työelämäteatteripaketit pitävät sisällään helppoja, hauskoja ja mieleenpainuvia harjoitteita kommunikaatiosta, läsnäolosta, sosiaalisista taidoista, ryhmätyötaidoista, esimies- ja alaistaidoista, palautteenannosta ja sen vastaanottamisesta. Paketit räätälöidään aina kunkin työpaikan tai tilaajan toiveiden mukaan.

Havainnollistamme toiveestanne näyttelemällä kohtauksia teidän yhteisönne/työpaikkanne tärkeistä kysymyksistä tai solmukohdista forum-teatterin tekniikalla tai erilaisilla improvisaation keinoilla. Tämän jälkeen keskustelemme heränneistä ajatuksista ja kohtaus voidaan tehdä paranneltuna uudelleen. Sillä tavoin vuorovaikutusaiheita tulee haarukoitua kiinnostavalla tavalla harjoitteiden lisäksi.

Työelämäteatteripaketeista vastaa Teatteri Siperian puolesta Marika Heiskanen.

Työelämäteatterikokonaisuuksia järjestävät Marika Heiskanen ja Karoliina Blackburn. Molemmat ovat koulutukseltaan teatteritaiteen maistereita. Marika Heiskanen on lisäksi työnohjaaja ja Blackburn on opiskellut lisäksi täydennyskoulutuksena soveltavaa teatteria.

Tilaajina ovat toimineet mm. sosiaali- ja terveysministeriö, SAK, THL, Työterveyslaitos, Työhyvinvointifoorumi, Aluehallintovirasto, Turun kaupunki, GlaxoSmithKline, Astra Zeneca, UPM 10, Nokia, OP-Pohjola, Verohallinto, Aalto-yliopisto jne.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele juuri sinulle räätälöityä pakettia!


LISÄTIEDOT: marika.heiskanen@elisanet.fi, puh. 050-5597311

Marika Heiskanen ja Karoliina Blackburn (Kuva: Harri Hinkka)