Vesta-Linnea ja Aavelapsen arvoitus

Tuntuuko sinusta joskus, että äiti on rasittava ja isä kiinnostuneempi töistä kuin perheestä? Eikö eskari-ikäinen pikkusiskosi osaa olla koskaan hiljaa, ja miksi isoveli vain lukee tietokirjoja? Asuuko paras kaverisi niin kaukana, että näette lähinnä vain kesäisin?

Tällaista on kolmasluokkalaisen Vesta-Linnean arki. Juuri silloin kun kaikki tuntuu ihan tylsältä, alkaakin tapahtua. Lastenhuoneeseen ilmestyy erikoinen tyttö, jonka vain Vesta-Linnea näkee. Tyttö ei puhu mitään, mutta hänellä on selvästi jotain tärkeää kerrottavaa. Kuka tyttö oikein on? Onko kyseessä aave vai mielikuvitusystävä, ja mitä tämä tyttö yrittää kertoa? Saako Vesta-Linnea arvoituksen ratkaistua? Entä miten mummin sukututkimus liittyy tähän kaikkeen?

Vesta-Linnea ja aavelapsen arvoitus on kertomus ihan tavallisen tytön ja hänen tavallisen perheensä tavallisesta arjesta, joka eräänä päivänä muuttuukin hauskaksi ja jännittäväksi.

Esitys toteutetaan yhteistyössä Tampereen Työväen Teatterin kanssa.
Tove Appelgrenin luoman Vesta-Linnea -kirjasarjan inhimilliset ja hurmaavat hahmot valtaavat Eino Salmelaisen näyttämön 20.9.2016 alkaen.

”Sinä et ole mielikuvituskaveri, vai oletko? Et ole yhtään samanlainen kuin joku Mikko Mallikkaan Mulperi. Ja minä olen aivan liian vanha keksimään mielikuvituskavereita.”


TYÖRYHMÄ:

Käsikirjoitus: Tove Appelgren

Suomennos: Jyrki Kiiskinen

Ohjaus: Miika Muranen

Rooleissa: Maija Koivisto (Vesta-Linnea), Kristiina Hakovirta, Marika Heiskanen, Minna Hokkanen, Tuukka Huttunen, Janne Kallioniemi, Riikka Papunen, Valtteri Lehtinen

Lavastus ja pukusuunnittelu: Pirjo Liiri-Majava

Valosuunnittelu: TJ Mäkinen

Videosuunnittelu: Kyösti Kallio ja Tero Koivisto

Äänisuunnittelu: Kyösti Kallio


Ensi-ilta 20.09.2016

Lastenteatteri

Ikäsuositus: Alakouluikäisille

Kesto: -

Esityspaikka: Eino Salmelaisen näyttämö

Lippujen hinnat: 20 €

S-Etukortilla 18 € (etu vain TTT: lippumyymälästä).

Koululaisryhmät opettajan johdolla 13 € / lippu.

Vesta-Linnea Tampereen Työväen Teatterin kotisivuilla